2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Har du funderat på att gå på en behandling?
Har du ett problem du vill bli av med?
Är du stressad?

Om det är så, välkommen!
Jag har 20 års erfarenhet av att ge behandlingar

Jag utgår alltid från hur du mår och vad du vill uppnå med en behandling

Behandling är bra om du
Vill må bra eller bättre
Har ett problem du vill bli av med
Har en känsla av att din hälsa inte är helt optimal
Vill ha hjälp med något som gör ont eller hjälp med att förstå vad det kan vara som orsakar att det gör ont
Vill ha hjälp med att finna en lösning på dina problem
Har återkommande migränattacker, pms eller något annat problem du vill komma tillrätta med

För att bli av med de problem du har eller har fått finns det olika metoder att använda. För att du ska få den hjälp du behöver går vi igenom din hälsa, dina mål och gör en individanpassad behandlingsplan utefter det. Akupunktur, koppning, massage, akupressur, örtmedel, stretch och avslappningstekniker- mindfulness & coaching kan användas för att du ska kunna uppnå det du behöver för att må bra.
Vet du med dig vad du vill ha och vad du mår bra av så kan du boka den metod du vill ha direkt här

Här är en förklaring till vad de olika metoderna är:

Massage – behandlande eller avslappnande

Den massage jag gör anpassas efter hur du mår och vad du behöver för att må bra. Djupgående, behandlande vid mycket muskelspänningar, smärta och problem. Avslappnande massage vid stress, om du är uppe i varv och behöver slappna av.

Behandlande massage
Behandling av triggerpunkter och akupunkturpunkter. Genomgång av din muskulatur för att minska smärta och öka avslappning i din kropp. En lättnad i kroppen uppstår och du kan röra sig smidigare och lättare efter behandling.

Avslappnande massage
Är en återhämtande massage som ger mycket energi. Att slappna av och komma ner i djupavslappning hjälper dig till återhämtning och få nya krafter. Kropp och själ mår bra, du orkar med stress bättre och får en behaglig känsla i din kropp. Kroppens egna lugn och ro hormon oxytocin frisätts vid beröring och fungerar som en motvikt till stresshormonerna adrenalin och noradrenalin.

Koppning- Koppningsmassage


Behöver du en starkare effekt kan koppning vara mer lämplig. Den ökar genomblödningen i din muskulatur och är dränerande, renande och avgiftande. Bra när du är mycket stel och stagnerad eller har problem med celluliter. Koppning har använts som en effektiv behandlingsmetod i tusentals år. 

Jobu- massage

JOBU-massage är en flödande massage som jag utvecklat under flera år. Massagen är både behandlande och avslappnande, det viktiga med behandlingen är att den är mycket individanpassad och att alla de olika teknikerna som används i behandlingen som görs är prövade under lång tid, för att få kropp och själ att uppnå harmoni och balans, fri från blockeringar och smärta så att du ska kunna känna dig mjuk, smidig, rörlig och vital.
 

Akupunktur

Akupunktur (TCM) är en mångtusenårig läkekonst för att behandla kroppens energisystem. Den balanserar, stärker och understödjer det friska så att problem kan rättas till. Att harmonisera kroppens energibalans är viktigt att göra för att du ska må bra. Blockering i kroppens energisystem gör att symtom av olika slag visar sig. Meningen med akupunktur är att hjälpa kroppen finna en inre balans, en homeostas, för att må bra och kunna tackla situationer bra.
Ett tillfälligt problem går ofta snabbt att rätta till. Återkommande täta behandlingar under en period behövs när ett problem funnits ett tag.

Örtmedicin

Örtmedicin har använts i flera tusen år för att komma tillrätta med problem och för att stärka, balansera och behandla kroppen på olika sätt. De används endast efter diagnostisering och är mycket individanpassade, effektiva och enkla att ta mellan behandlings tillfällena för att understödja det friska och påskynda läkning. Örtmedicin innehåller endast växter- blad, blommor,rötter, frukter och bär och är GMP- certifierade. vilket visar att de har hög kvalitet.

Örtmedicin har vuxit fram genom en flertusenårig lång tradition av empiriska observationer och är en av de äldst bevarade medicinerna som finns som också överlevt tusentals år.
Örtmedicin bygger på avancerade teorier om Yin – Yang, Qi – blod och de fem elementen, för att använda örtmedicin måste man vara väl medveten om örternas verkan och de kontraindikationer som finns tillsammans med läkemedel.

När problem och symtom visar sig i din kropp och ditt sinne är det ett tecken på att en obalans eller brist uppstått. De balanseras med hjälp av örtmedel. Traditionell kinesisk örtmedicin har en holistisk syn på hälsa och sjukdom och bygger på att återställa kroppens balans och homeostas.
De örtkommbinationer jag använder matchas med den obalans som uppstått och de behandlar fysiska och emotionella problem.

Coaching

Du har alltid dina egna svar på dina problem och hur du ska komma vidare med ditt liv, med coaching får du hjälp att hitta och upptäcka dina egna svar och dina egna lösningar på dina problem, för att komma vidare i livet. Vi sätter upp mål och delmål och jobbar tillsammans för att nå dit du vill.

Mindfulness
Övningar för att nå en inre balans och acceptans av sig själv och hur livet ser ut. Hitta redskap för att kunna använda på egen hand och därigenom kunna uppnå en god och stabil hälsa.

Om du har haft ett problem en längre tid rekommenderas en serie behandlingar, en behandlingsplan över hur det kan se ut gör vi tillsammans vid ditt första besök.

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa ditt liv stående på ett ben"

Kinesiskt ordspråk

Boka din behandling HÄR

Hälsa och Välbefinnande

Kan bibehållas bra genom mat, vila, träning och regelbunden personlig omsorg.

Att skapa  utrymme i vardagen för återkommande friskvårdsbehandlingar är en vana och ett sätt att leva.

actiway
Wellnetlogga