2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
Om JOBU

Hälsoinriktade behandlingar för att du ska må bra och bättre

Behandlingar för att minska smärta, för att öka rörlighet och för att kunna använda kroppen på ett bra sätt
Behandlingar för att komma tillrätta med ett problem
Behandlingar för att minska stressens påverkan i kroppen och förebyggande behandlingar för att kunna hantera stress bättre
Coachande samtal för att stötta dig till att hitta dina lösningar på dina problem och nå en bättre hälsa
Jag jobbar också med avslappning, stresshantering och mindfulness

Tanken med behandlingarna och den effekt de ger är att du ska känna dig bättre i dig själv och med dig själv. Få en ökad rörlighet, mer energi, bättre ork och få en större frihet till att vara dig själv. Och trivas med det. De tankesätt mina behandlingar utgår från är den Traditionella kinesiska medicinen. De vävs ihop med friskvårdande behandlingar och en folkhälsovetenskap syn på hälsa och välmående.

För att du ska må bra i dig själv och med dig själv anpassar jag behandlingarna till vad du behöver. Vår kropp behöver vara fri från blockeringar och spänningar för att vi ska må bra. Det är därför målet med de behandlingarna jag ger; att stärka kroppens självläkande förmåga genom att hjälpa kroppen till en harmonisk avslappning. Fri från blockeringar, smärta och spänningar.

I kroppen cirkulerar hela tiden blod och energi. Vid ett harmoniskt flöde mår vi bra. Hela kroppen mår bra, kroppen är rörlig och avspänd och vi känner oss tillfreds med livet. När det uppstår en blockering någon stans mår vi inte lika bra. Problem med smärta och rörelseinskränkning kan uppstå och även andra problem kan visa sig.

För att råda bot på det är det bra att ett harmoniskt flöde skapas igen så kroppen får en chans att läkas. Med hjälp av kroppsbehandlingar- massage, koppningsmassage, akupunktur, örtmedicin skapas en bättre energi och ett bättre flöde. Med samtal; en ökad förståelse för vad som behövs för att du ska må bra i dig själv.

När du uppnår en bättre hälsa och hittar ditt sätt att nå till bättre hälsa brukar också en bättre självkänsla och ett sätt att hantera vardagens stress gå lite lättare att hitta.

För ett Inre lugn, en emotionell stabilitet, en fysisk styrka, och en harmonisk avslappning – så att du ska må bra, varje dag

Välkommen!

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa ditt liv stående på ett ben"

Kinesiskt ordspråk

Boka din behandling HÄR

Hälsa och Välbefinnande

Kan bibehållas bra genom mat, vila, träning och regelbunden personlig omsorg.

Att skapa  utrymme i vardagen för återkommande friskvårdsbehandlingar är en vana och ett sätt att leva.

actiway
Wellnetlogga