2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
Om JOBU

Jobu började som en ide för ungefär 20 år sen. Tanken var att få utlopp för de intresset som fanns för kropp, själ, ande och alla de spännande behandlingar, kurser och läror som jag då blev introducerad i. De har nu vuxit fram till att bli individanpassade hälsoinriktade behandlingar för att vi, du och jag ska må bra. Där vi är nu. Enkelt och lätt.

Vi lever i en stressad tid då stillasittande blir allt vanligare. Kroppen mår inte alltid bra av det. Målet med behandlingarna jag ger är  att ge en ökad rörlighet, bättre cirkulation, mer energi, bättre ork och en större frihet till att kunna röra dig lätt och vara dig själv. Som du är.

Med 20 års erfarenhet av Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) och en lång erfarenhet av att ge behandlingar med Traditionell kinesisk medicin, coaching och massage vet jag att behandlingar ger bra resultat- På kroppen, på humöret och på vår förmåga till att vara här och nu. Till att må riktigt bra.

När du kommer till mig går jag igenom dina problem och tittar på ditt allmäntillstånd- Här och nu, för att se hur jag bäst kan hjälpa dig, där du är nu.

De som kommer till mig kommer oftast för att de vill ha hjälp med sin onda nacke, sin stela rygg, huvudvärk, migrän, stelhet i höfter, eller allmän smärta och stelhet i kroppen. Det kan också vara problem med matsmältning, menstruation, tinnitus och problem med andning. Även mer skönhets fokuserade behandlingar som stärker hälsan och ger ett ökat lyster och ett spänstigare, ungdomligare och vackrare ansikte och en finare utstrålning.

För ett Inre lugn, en emotionell stabilitet, en fysisk styrka, och en harmonisk avslappning – för att må bra, varje dag

Välkommen!

"Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa ditt liv stående på ett ben"

Kinesiskt ordspråk

Boka din behandling HÄR

Hälsa och Välbefinnande

Kan bibehållas bra genom mat, vila, träning och regelbunden personlig omsorg.

Att skapa  utrymme i vardagen för återkommande friskvårdsbehandlingar är en vana och ett sätt att leva.

actiway
Wellnetlogga