Friskvård och hälsa på jobbet 

Det är helt avdragsgillt att ge sina anställda motions- och friskvårdsförmåner på jobbet, vilket många företag redan använder sig av för att deras personal ska må bra. Det främsta skälet för att erbjuda det brukar vara att man ser en minskad sjukfrånvaro bland de anställda.


Läs med på; Massage & Annan friskvård på Skatteverket

Det friskvårdsbehandlingar har visat sig ge är:
Minskad sjukfrånvaro.
Minskad stress och värk
Lugnare och mer harmoniska medarbetare
Ökad sinnesnärvaro som visar sig som bättre kundbemötande
Mer effektiva och närvarande medarbetare
Ökad rörlighet i kroppen med bättre hållning och kroppsmedvetenhet
Starkare immunförsvar

Tanken med de friskvårdsbehandlingar jag erbjuder är att personalen ska få ett ökat välmående och må bra i kropp och själ. Att slippa ha ont i axlar, nacke och rygg, få en stunds avkoppling och varva ner för att kunna slappna av och få nya krafter till att kunna jobba och må bra, pigg och stark.

Hur en god hälsa har ska kunna uppnås är mycket individuellt. Vad för typ av arbete du gör, hur din kropp påverkas av det, ålder, träning, livsstil är alla komponenter som gör att vår hälsa påverkas på olika sätt. För att ert företag ska få så bra hjälp som möjligt med detta anpassar jag behandling till vad var och en av era anställda behöver för att må bra, utifrån de behandlingar som är godkända som friskvårdande behandlingar.

Den friskvårdsbehandling som fortfarande är vanligast är massage och det är också en av de mest effektiva behandlingarna då den ger ökad syretillförsel till hjärnan och minskar spänningar och smärta i axlar, nacke och käkar mycket effektivt. Med ökad syretillförsel i hjärnan kan vi prestera bättre på jobbet, i hemmet och vi brukar dessutom känna oss gladare. Massage är dessutom stressreducerande och på sikt gynnar det vårt immunförsvar så vi lättare kan stå emot förkylningar.

 

Därför utgår jag alltid från den Svenska klassisk massagen och skräddarsyr utefter den en individuellt anpassad behandling, så var och en som får behandling har chans att uppnå ett ökat välmående och en större kapacitet till att må bra.

Andra friskvårdsbehandlingar som jag kan erbjuda är akupressur & akupunktur, mindfulness som stresshantering och qigong.

Vill du veta mer eller ha en offert? Ring mig på 070-449 18 69 eller fyll i kontaktformuläret nedan

Kontakta mig
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Ikon