Örtkonsultation

En behandling med örtmedicin är en behandling där naturliga delar från blommor, blad, rötter, frukter, fruktskal och frön används för att påskynda läkning i din kropp.

Jag gör en konsultation där jag tittar på din tunga, känner på din puls och ställer frågor till dig om din hälsa för att ringa in ditt problem och din obalans, för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Kinesiska örtmedel har använts i  under tusentals år för att komma tillrätta med problem och för att stärka, balansera och behandla kroppen på olika sätt. De används endast efter diagnostisering och är mycket individanpassade, effektiva och enkla att ta mellan behandlings tillfällena för att understödja det friska och påskynda läkning. Det är en holistisk medicin med en syn på hälsa och sjukdom och bygger på att återställa kroppens balans och homeostas.


Läkekonsten bygger på avancerade teorier om Yin – Yang, Qi – blod och de fem elementen, för att använda örtmedlen måste man vara väl medveten om örternas verkan och de kontraindikationer som finns tillsammans med läkemedel.

När problem och symtom visar sig i din kropp och ditt sinne är det ett tecken på att en obalans uppstått. De balanseras med hjälp av örtmedel.
Under en örtbehandling matchar jag  örtkombinationer med den obalans som uppstått. Effektivt, och balanserande.

Alla de örter jag använder är GMP- certifierade. vilket visar att de har hög kvalitet. Jag har använt örtmedel i 10 år och känner väl till dess verkan.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Ikon