Om JOBU

Jobu började som en ide för ungefär 20 år sen. Tanken var att få utlopp för de intresset som fanns för kropp, själ, ande och alla de spännande behandlingar, kurser och läror som jag då blev introducerad i.

De har nu vuxit fram till att bli individanpassade hälsoinriktade behandlingar och samtal för att vi, du och jag ska må bra och nå de mål vi behöver för att må bra. Tillsammans med hälsoinriktad forskning i ämnet hälsa, erfarenhet från arbeten inom sjukvård, kontakt med människor med psykisk ohälsa, fysisk ohälsa och vetskap om hur  en  sund livsstilsförändring påverkar vårt sätt att vara och må skapades tillslut mitt företag Jobu.

En viktig tanke i  den holistiska hälsan Jobu erbjuder är  att titta på hur vi som enskilda individer kan förbättra vårt sätt att må, både fysiskt och psykiskt och hur  den kinesiska medicinens mångtusenåriga  visdom går att översätta och sammanföra med vår vardag, utan att för den skull betraktas som flum, utan att göra det till en holistisk medicin som enkelt går att ta till sig av alla.

 

Det jag sett under den tid jag arbetat med behandlingar är att vi också lever i en mer och mer  stressad tid då stillasittande blir allt vanligare. Men också att vi blir mer och mer medvetna om vår hälsa.

Det om händer i kroppen av för mycket negativ  stress och för lite rörelse vill jag med behandlingarna jag ger bidra till en en ökad rörlighet, bättre cirkulation, mer energi, bättre ork och en större frihet till att kunna röra dig lätt och vara dig själv.

Med 20 års erfarenhet av Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) och en lång erfarenhet av att ge behandlingar med Traditionell kinesisk medicin, coaching och massage vet jag att behandlingar och samtal ger bra resultat- På kroppen, på humöret och på vår förmåga till att vara här och nu. Till att må riktigt bra.

När du kommer till mig går jag igenom dina problem och tittar på ditt allmäntillstånd. För att se hur jag bäst kan hjälpa dig.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Ikon